Integritetspolicy 

 

Introduktion

Denna sekretesspolicy gäller webbplatsen www.haraldpihl.com, tillhandahållen av HARALD PIHL AB med momsnummer SE556064198601. I denna policy förklarar vi hur vi hanterar personlig information när du besöker vår webbplats.

 

Vi använder huvudsakligen den information vi samlar om dig till:

 

- Anpassa vårt lager sortiment av nickellegeringar, titan och koppar

- Anpassa vår hemsida och tjänster enligt våra besökares preferenser

- Marknadsföra vårt sortiment, specialerbjudanden och kampanjer

- Mät besökarnas frekvens på olika delar av vår hemsida

 

Den samlade informationen syftar till att ge bästa möjliga kundupplevelse och service. Vi har förbättrat vårt skydd för att säkerställa vår besökares integritet och säkerhet genom tekniska och organisatoriska åtgärder. Det är viktigt för oss att du är säker på hur vi behandlar din personliga information.

 

Dina rättigheter

Din säkerhet betyder att det är vårt ansvar att se till att du som besökare:

 

- Är medveten om varför och hur vi samlar in din personliga information

- Kan göra aktiva val för att godkänna eller neka behandling och lagring av dina personuppgifter (vi behandlar inte din personliga information utan ditt godkännande)

- Kan uppdatera din information genom att kontakta oss

- Kan tas bort från systemet och att informationen vi behandlar om dig raderas

- Kan få all personlig information vi lagrar om dig utdelad till dig

- Kan begära att vi exporterar din personliga information för att t.ex. använda en leverantörsbyte

- Håll din personliga information i säkert förvar med oss. Vi kommer inte att ge dem till tredje part

- Är medveten om din rätt att överklaga till tillsynsmyndigheten om du tror att vi bryter mot din personliga information (i Sverige är Datainspektionen tillsynsmyndighet)

 

Hur vi samlar in personuppgifter

Utöver den information vi samlar när vi gör affärer tillsammans, samlas några data genom undersökningar. Annan information samlas automatiskt in när du besöker vår hemsida, genom så kallade cookies. Cookies är små filer som skickas till din dator via webbläsaren (om du inte inaktiverar cookies) när du besöker en webbplats. Deras funktion är att samla information om hur du som besökare använder webbplatsen.

 

Följande information samlas in med hjälp av cookies på vår hemsida:

 

- Webbplats från vilken besökaren kom

- Webbläsare och typ av sökmotor

- Datum och tid för besöket

- Besökte sidor på haraldpihl.com

- Besökelsens varaktighet

- Språkval

- Sökte artiklar i lagerlistan

- Kontaktuppgifter i form av namn och e-postadress

- Demografisk information om till exempel postnummer, kön och ålder

 

Vi säljer inte, byter ut, överför eller samlar in personuppgifter från tredje part.

 

Hur använder vi personuppgifter

Vi använder informationen vi får från cookies för att analysera hur besökare navigerar på vår hemsida och vilka företag som visar intresse för våra produkter. Denna information gör att vi kan utveckla vår hemsida och optimera vårt erbjudande för kunder och intressenter. Vi har också för avsikt att aktivera en funktion för att få feedback från besökare som kan leda till utvecklingen av vår verksamhet.

 

Kommunikation, förutom att skydda våra kundrelationer, använder vi din information för att meddela erbjudanden och nyheter via pressmeddelanden.

 

Google Analytics, analyserar vi data med hjälp av Google Analytics. Statistiken som tillhandahålls av verktyget gör att vi kan förbättra innehållet på vår hemsida.

 

Kundområde, vårt kundområde syftar till att erbjuda våra kunder bästa möjliga service och support.

 

Hur förhindrar oss att samla in din personliga information

Genom att ändra cookiepreferenser i webbläsaren kan du välja att inte tillåta cookies. Kontrollera hur du gör det i din nuvarande webbläsares användarhandledning. Observera att vissa funktioner på HARALD PIHLs webbplats kan påverkas om du inaktiverar cookies.

 

Som besökare har du alltid rätt att begära data som vi lagrar om dig gratis, såväl som dess ursprung, dess mottagare och syftet med att spara det. Du kan också kräva att data korrigeras, blockeras eller raderas. För mer information eller krav på korrigerande åtgärder, var vänlig kontakta HARALD PIHLs dataskyddspersonal via e-post till info@haraldpihl.com.

 

Om du inte längre vill ha nyhetsbrev eller om du vill ta bort ditt konto i kundområdet kan du avbryta prenumerationen genom att klicka på unsubsribe-knappen längst ner i nyhetsbrevet eller skicka en begäran till info@haraldpihl.com.

 

Skäl till att vi delar din personliga information

Vi vidtar säkerhetsåtgärder för att säkerställa god datasäkerhet och säker datahantering. Endast behörig personal har tillgång till personuppgifter. I vissa fall kan det vara nödvändigt att dela din information med IT-leverantörer. De behöver tillgång till våra data för att utveckla våra digitala tjänster och system. De företag som har tillgång till din information får bara bearbeta det enligt våra instruktioner. Vi garanterar detta genom avtal som utformats för att skydda dina personuppgifter.

 

Rättslig grund för vår behandling av dina personuppgifter

Den användning vi gör är nödvändig för att hantera och tillhandahålla våra tjänster. Vi har således ett berättigat intresse av att behandla din information.

 

Vi behåller dina personuppgifter så länge som nödvändigt för att kunna erbjuda våra tjänster och uppfylla våra lagliga skyldigheter. Olika data har olika ändamål, så vissa data raderas kontinuerligt för att spara endast relevanta data.

 

Ändringar i sekretesspolicyen

Vår sekretesspolicy uppdateras efter behov, enligt policyversion och datum för senaste uppdatering.

 

Kontakta oss

HARALD PIHL AB (momsnummer SE556064198601) är datainnehållare för denna webbplats och omfattas således av denna sekretesspolicy. Det innebär att vi är ansvariga för de personuppgifter vi har om dig och hur det används. Om du har frågor om hur dina uppgifter behandlas eller vill göra ett klagomål, kontakta oss enligt följande information:

 

HARALD PIHL AB

Att: Dataskyddsansvarig

Mätslingan 19

187 15 Täby

Sverige

E-postadress: info@haraldpihl.com

.