HARALD PIHL er et familiefirma med en lang historie.           

Virksomheden blev grundlagt i 1912 og er stadig i dag, over 100 år senere, styret af den tredje og fjerde generation af familien Pihl. Harald Pihl har været i erhvervslivet i så lang tid, at man har etableret kontakter over hele verden.

Harald Pihls mangeårige erfaring garanterer også en stor viden om metallurgi.

Da Harald Pihl blev grundlagt i begyndelsen af ​​det 20. århundrede, handlede virksomheden med en bred vifte af legeringer og metaller. I dag er man mere fokuserede på legeringer med unikke egenskaber - legeringer, der opfylder meget specifikke krav og kan håndtere ekstreme miljøer.

Europas største lager af nikkellegeringer og titanium

Harald Pihl lagerfører og handler, plade, bånd, stænger, tråd, rør og svejsemateriale.

På Deres lager finder De nikkelbaserede legeringer, varme- og korrosionsbestandige legeringer, titanium- og titaniumlegeringer, kobberlegeringer og rustfrit stål blandt andet materialer. Alt sammen leveret fra lager nord for Stockholm.

Hurtige leverancer

Harald Pihl er kendte for Deres hurtige leverancer, uanset hvor i verden De er. En ordre der er bekræftet før frokost, sendes samme eftermiddag. Harald Pihls tætte samarbejde med Deres speditører betyder, at De vil modtage Deres varer i løbet af få dage.